Męski Skórzany Antykradzieżowy Wielofunkcyjny Składany Portfel Na Karty W Stylu Retro O Dużej Pojemności

Kategorie: Torby Męskie, Portfele

Co to jest RFID? RFID (radiofrequentie-identificatie) is een groeiende technology die radiogolven gebruikt om informatie tussen apparaten te lezen en over te dragen. Persoonlijke kaarten die momenteel gebruikmaken van deze technology zijn onder meer creditcards, betaalkaarten voor openbaar vervoer en identificatiekaarten zoals verbeterde rijbewijzen.

Waaromi RFID Kaarten met RFID zijn kwetsbaar voor scans door personen in de buurt met RFID-lezers om informatie vast te leggen zonder ooit fysiek in contact te komen (vergelijkbaar met het scannen van een streepjescode). RFID-portefeuilles beschermen kaarten tegen onbekende scans met de unieke beschermende laag die aan de binnenkant van de portemonnee is gemaakt.

Voordelen en kenmerken:1. VEILIGHEID EN VEILIGHEID - Gevoel veilig overal ter wereld en stop stres nad elektronische zakkenrollerij.2.Sleek standaardformaat dat w przeszłości elke jeanszak. Geen scherpe of vervelende randen.3.Goede ruimte voor uw kaarten, geld, rekeningen, rijbewijs, foto's en nog veel meer.

Beschrijving :

Geslacht:Heren

Patroon:Effen Kleur

Kleur:Blauw,Bruin,Koffie

Materiał:Echt leer

Stijl: biznes, casual, retro, vintage

Binnenvak:Hoofdvak,kaartsleuf,muntvak,fotovak,ritsvak

Hardheid:zacht

Lengte: Kort

Gelegenheid:Buiten

Kenmerk:Opvouwbaar

Portefeuilletype:Driebladig

Portefeuillestijl:Snapsluiting,RFID

Szczegóły w matowym kolorze: (1 cm = 0.39 cala)

Hoogte tasiemka: 12 cm/4.72 cala

Breedte tasiemka: 10 cm/3.93 cala

Zakdikte: 2 cm/0.78 cala

Pakiet w zestawie: 1 * Portemonnee

Należy pamiętać, że kolory mogą się nieznacznie różnić ze względu na efekty świetlne, ze względu na różnicę światła i ekranu, obraz może nie odzwierciedlać faktycznego koloru przedmiotu, dziękujemy za zrozumienie.